Serveis Veterinaris

Cuidem de la teva mascota

A la nostra clínica veterinària comptem amb una gran varietat de serveis,
perquè la teva mascota pugui gaudir d’una bona qualitat de vida
Servicios Veterinarios can & cat

Odontologia

Una boca mal cuidada pot ser origen de molts problemes  de salut, que posarien als nostres companys en perill. No dubtis a preguntar-nos tots els teus dubtes, t’ajudarem a dissenyar un pla de cures per a intentar d’evitar aquests problemes, i si és necessari, t’ajudarem a millorar la seva salut dental.

Servicios Veterinarios can & cat

Laboratori propi

Comptem amb laboratori propi de manera que en pocs minuts podrem obtenir resultats i informació sobre la salut dels nostres animals per a així poder diagnosticar el seu problema de manera ràpida i senzilla, a més d’ajudar-nos a realitzar les proves preoperatòries necessàries.

Servicios Veterinarios can & cat

Medicina Interna

Treballem dia a dia aplicant protocols de diagnòstic i tractaments mèdics actualitzats ens enfrontem a malalties que afecten diferents sistemes com l’endocrí, gastrointestinal, renal, infecciós, hepàtic, respiratori., etc

Assessorament nutricional / Barf

Assessorem tant amb alimentació convencional com amb un enfocament natural funcional, en totes les etapes de la seva vida i com a suport en l’estratègia del tractament de diverses patologies com a al·lèrgies alimentàries, diabetis, sobrepès, etc…

Servicios veterinarios

Proves d’Imatge

Comptem amb equip de radiologia digital directa que ens permet obtenir  imatges instantànies i de gran qualitat , minimitzant l’estrès dels nostres pacients. A l’ésser una tècnica no invasiva rebem molta informació ràpidament sense necessitat de causar moltes molèsties a les nostres mascotes. D’igual manera comptem amb  ecògraf per a la realització d’ecografia abdominal completant el servei de diagnòstic per imatge.

Servicios veterinarios

Medicina preventiva

A la clínica plantegem protocols personalitzats tant en vacunació i desparasitació com en detecció precoç de les malalties que puguin afectar les nostres mascotes, adequant-nos a la vida que porta cadascuna d’elles, optimitzant així la resposta al tractament. La prevenció és la clau per tal que les mascotes puguin gaudir d’una bona qualitat de vida.

servicios veterinarios

Dermatologia

Som conscients que els problemes cutanis suposen una de les patologies més freqüents en els nostres animals, i poden a més ser reflex d’un problema general més gran. És important fer un diagnòstic meticulós i precoç per a evitar majors complicacions.

Servicios Veterinarios

Cirurgia

Amb àmplia experiència al quiròfan i una sala totalment equipada realitzem multitud de cirurgies. Utilitzem anestèsia de gasos i monitoritzem el nostre pacient mitjançant un equip de control de constants vitals per capnografia, electrocardiograma, monitorització de pressió arterial no invasiva i control d’oxigen.

servicios veterinarios

Hospitalització

A la nostra sala d’hospitalització, els nostres companys podran recuperar-se de les cirurgies a boxes individualitzats, i en un ambient amb temperatura i renovació d’aire controlades, així com quan la seva malaltia recomana el seu ingrés de dia.

servicios veterinarios

Traumatologia

Tractem les lesions i malalties tant en músculs com en ossos dels animals. Treballem per a corregir, evitar i solucionar les alteracions, estudiant cada cas, proposant la millor solució per a buscar el benestar de les mascotes.

Botiga

A la nostra clínica disposem també de botiga, on trobaràs una cuidada selecció d’alimentació seca i humida premium i productes veterinaris com a productes d’higiene i accessoris per als teus companys.

servicios veterinarios

Col·laboració

En el cas que sigui necessari, comptem amb la col·laboració d’especialistes de diferents camps per a atendre el nostre pacient d’una manera més completa (cardiologia, endoscòpia …)

Servicios can & cat

Visita a domicili

Per a la comoditat del propietari i de la seva mascota. Al no haver de sortir del seu espai l’animal sempre es mostrarà més relaxat. Podem explorar, prendre mostres que després analitzarem a la clínica, vacunar i assessorar en tot el que sigui necessari reduint l’estrès que a vegades desenvolupen en la consulta.

Teràpia làser

La teràpia làser ens ajuda a tractar tant dolors traumatològics (dolor agut, crònic, inflamació ) com altres patologies, millorant la  vascularització, la cicatrització de ferides, tractaments varis com ara otitis, asma, problemes dermatològics, orals, etc i sempre amb un alt grau de seguretat per al pacient.

Rehabilitació

Disposem de servei de rehabilitació per a ajudar en situacions cròniques com a displàsies, artrosi, etc, així com una millor i més ràpida recuperació després d’una  cirurgia ortopèdica.

Contacta amb nosaltres i demana la teva cita

Estarem encantats de de resoldre’t qualsevol dubte que puguis tenir